Sending
User Review
0 (0 votes)

Fotbalul si caii putere mereu au fost chestiuni nedespartite. Chiar daca cluburile din Romania nu se pot compara cu cluburile din afara, la nivel bijuterii pe patru roti, fotbalistii romani sunt competitivi si se bat brat la brat cu automobilele de lux din garajul unor vedete internationale precum Beckam, Ronaldo, Messi sau Drogba. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca, desi sunt jucatori din prima liga a Marii Britanii care castiga mult mai mult decat jucatorii nostri, acestia prefera sa conduca cele mai comune automobile.

Fotbalul si masinile – modele tunate pentru fotbalistii romani si englezi 1

Luxul la fotbalistii romani

Ferrarri – una dintre masinile cu cele mai mari comenzi cand vine vorba de fotbalul romanesc. De la Ferrarri 458 la F430, „Calutul cabrat” a creat isterie in randul unor fotbalisti romani precum Rat sau George Tucudean. Ca si idee, un Ferrarri 430, ca pret de lista pleaca de la 150.000 de euro, iar cu anumite personalizari de finete ajunge la 200.000 de euro lejer. Vorbim practic de o jucarie de aproape 600 de cai putere. Tot in garajul lui Tucudean mai gasim un Audi R8 si un Porche Panamera, super aranjat pana la ultimul detaliu.

Mercedes SL 63 AMG, o bijuterie din toate punctele de vedere, este alegerea lui Marica atunci cand vrea sa impresioneze. Masina are personalizarile cerute de catre fotbalist, e tunata si un motor de 300 de cai putere. Mirel Radoi e mai mult adeptul luxului rafinat si ii place sa conduca un Bentley Continental GT. Mai are in garaj un Mercedes clasa E si un BMW X6. Si Mutu are un palmares impresionat de bijuterii de lux. De la Cadillac Escalade la Ferrari F430, de la BMW M6, la un BMW X5, de la Audi A5 sau Range Rover, Mutu a fost mereu atras de forta cailor putere.

Fotbalul englez si masini pur si simplu

Paradoxal, asa cum am vorbit la inceput, exista jucatori de top britanici care joaca la echipe cu un palmares fulminant precum Arsenal, Manchester United sau Liverpool si care conduc masini de clasa medie. Marouane Fellaini de la Manchester United conduce un Opel Corsa de doar 93 cai putere. Masina costa cel mult 11.000 de euro si nu merge mai repede de 180 de km/h. Daniel Sturridge de la Liverpool conduce un Hyundai Santa Fe de aproape 200 de cai putere. Vorbim de o masina cu o viteza maxima de 240 km/h si o valoarea de lista de 25 mii de euro.

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.