Cum adaug o locatie ?
5 (100%) 6 votes

1. Crearea unui cont

Crearea unui cont este foarte simpla! Contul se creaza automat atunci cand adaugi o locatie. feature_sessionPlayback

Pentru a adauga o firma pe site-ul www.statiiitp.ro trebuie sa apesi butonul Adauga o locatie pe care il gasesti si mai jos, apoi trebuie sa uri pasii de pe urmatorul ecran. Va fi nevoie sa completezi datele tale si datele de contact ale firmei pe care vrei sa o adaugi. Dupa asta tot ce mai trebuie sa faci este sa confirmi adresa de email si sa setezi o parola. Pentru a confirma adresa de email trebuie sa te conectezi cu adresa de email introdusa la adaugarea firmei, si apoi sa deschizi email-ul primit de la noi si sa apesi pe link-ul din acest mail.

Asta e tot. Daca ai urmat acesti pasi, ai un cont de utilizator!

Adauga o locatie / service auto /statie ITP

 

2. Gestionarea listari

cum adaug o firmaDupa crearea unui cont, te vei putea loga oricand pe site-ul www.statiiitp.ro cu adresa de mail si parola setata. Vei putea sa verificii oricand daca listarea firmei tale este vizibila pe site, vei putea adauga, sterge sau modifica informatiile despre firma.

Este important sa adaugi cat mai multe informatii despre firma pentru ca acesta sa poata fi gasita mai usor. De exemplu adaugarea numelui complet al firmei, al adresei si al numarului de telefon sunt obligatorii, dar in plus puteti adauga adresa de email, website-ul si un logo al firme. Este necesar sa aveti o scurta descriere a firmei adaugate si a serviciilor oferite. De asemenea un mare avantaj il constituie adaugarea de poze de la locul de lucru si chiar si un scurt video.

Adauga service-ul / statia ta acum!

3. Ce implica inscrierea

 

Adaugarea unei firme pe site-ul Statii ITP .ro este foarte simpla. Pasii care trebuie urmati sunt intuitivi si usor de urmat. Oricine detine sau reprezinta o firma din domeniul auto sau domenii conexe o poate adauga. Inscrierea este 100% gratuita pentru primul an, avand totusi posibilitatea de a achizitiona servicii premium. Ne rezervam dreptul de a selecta clientii, si de a sterge sau refuza inscrierea firmelor pe care le consideram nepotrivite pentru portalul www.statiiitp.ro, sau care incalca regulamentul, fara avertisment sau instiintare anterioara