Sending

Cand vorbim de soferi pasionati si branduri de lux, nu avem cum sa nu ne gandim si la brandurile din zona audio, pentru ca, e important de precizat, boxele dintr-o masina fac parte din seria de accesorii auto cu foarte mare cautare. E ca si cand ti-ai cumpara cel mai elegant smarthone, cu cea mai buna camera dar care n-are mufa jack, un singur difuzor pitic si asa mai departe. Nu exista lux fara un sunet high-quality si sunt producatori care s-au asociat cu anumite branduri de prestigiu pentru a avea o cota de piata importanta.

Detaliul care conteaza - Sisteme audio care iti transforma masina 1

Naim for Bentley

Naim este o companie producatoare de echipamente audio performante, in timp ce Bentley se pricepe de minune la conceperea de masini de lux dintre cele mai reusite. Modelul Bentley Mulsanne este dotat cu un sistem de 2200 W si 20 de boxe de ultima generatie, oferind o experienta ce pare aproape ireala. Evident ca si partea electrica e optimizata la un astfel de sistem. Sa asculti hip-hop intr-o astfel de masina sau un concert de Bach e pur si simplu o senzatie orgasmica. Evident ca nu poti sa dai sistemul la maxim si sa rezisti in masina, dar poti opri langa geamandura marii sau la munte si sa lasi muzica sa te invaluie.

Bang & Olufsen – Aston Martin

Sistemul audio de la Bang & Olufsen ajunge la sufletul celor mai pretentiosi melomani dornici de calatorii cu masina de cinci stele. Notele inalte iti mangaie auzul, basul trepideaza, iar gama stereo pare sa vina din alta lume. Mai ales in cazul modelului V12 Vantage, ce poarta semnatura Aston Martin.

Burmester – Porsche Panamera

Sistemul audio Burmester din dotarea modelului Porsche Panamera a fost conceput pentru a excela. Cu 16 difuzoare dispuse strategic, se numara printre preferintele de top ale soferilor cu ureche muzicala. De la basi la inalte, tot sunetul este de cea mai inalta fidelitate.

Yamaha – Lexus

Pentru a aduce experienta muzicii electrizante in masina, compania Yamaha a creat un sistem acustic complex, care amplifica in mod natural sunetul motorului si rasfata pana si cel mai pretentios auz. E o senzatie dincolo de proiectiile de tip 7Dx din mall-uri.

Bose – Maybach

Intr-un Maybach, ai suficient spatiu incat sa te simti ca intr-o sala de concerte. Fix de asta multi spun ca, atunci cand cineva asculta muzica la sistemul audio Maybach Bose, este ca si cum ar avea pe bancheta din spate trupa preferata intr-un concert live. Evident ca daca la maxim un astfel de sistem audio o sa-ti spargi parbrizul.

Pana la urmatoarea intalnire, drumuri line!

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.