Sending

Care este cea mai buna firma de inchirieri auto Bucuresti in anul 2021?

Cea mai buna firma de inchirieri auto Bucuresti 2021
Cea mai buna firma de inchirieri auto Bucuresti 2021

Din cauza actualei pandemii, mai mul╚Ťi c─âl─âtori se ├«ndreapt─â spre a c─âl─âtorii cu masina, ├«n ├«ncercarea de a evita c─âl─âtoriile cu avionul. Pentru cei care nu de╚Ťin o ma╚Öin─â, ├«nchirierile de ma╚Öini sunt op╚Ťiuni de ├«ncredere cu pre╚Ťuri competitive.

Iat─â una dintre cele mai bune companii de ├«nchirieri auto pe baza pre╚Ťurilor, loca╚Ťiilor, politicilor de anulare ╚Öi multe altele. Citi╚Ťi mai multe: ma╚Öinile ├«nchiriate sunt sigure pentru a conduce acum? Am discutat cu 3 exper╚Ťi de renume pentru a afla.

Pe măsură ce pandemia continuă, oamenii continuă să apeleze la călătoriile efectuate cu masina, ca urmare a îngrijorărilor legate de călătoriile cu avionul. Dincolo de mașinile standard, oamenii închiriază chiar și SUV-uri pentru a porni la drum.

La fel ca hotelurile, companiile de ├«nchirieri auto precum Swiso rent a car, au anun╚Ťat noi m─âsuri pentru a combate r─âsp├óndirea virusilor ╚Öi ├«╚Öi intensific─â procedurile de cur─â╚Ťare ╚Öi igienizare a autoturismelor oferite spre inchiriere.

Care este cea mai bine cotată companie de închirieri auto din Bucuresti?

Exper╚Ťii no╚Ötri au analizat siguran╚Ťa general─â a acestor politici de ├«nchiriere de ma╚Öini ╚Öi au convenit c─â un vehicul bine igienizat este mult mai pu╚Ťin periculos dec├ót a fi ├«n jurul oamenilor infecta╚Ťi.

Listele de verificare stricte, noile produse de cur─â╚Ťare, preluarea la bord ╚Öi f─âr─â contact ╚Öi cur─â╚Ťarea ╚Öi dezinfectarea complet─â a fiec─ârui vehicul atunci c├ónd sunt returnate de un client sau transportate de angaja╚Ťi fac parte din noile niveluri de servicii concepute pentru a atenua preocup─ârile legate de virusi.

Este sigur s─â ├«nchiria╚Ťi o ma╚Öin─â ├«n Rom├ónia?

Ai cump─ârat ceva ├«n timpul vacan╚Ťei ╚Öi la scurt timp dup─â aceea s-a dovedit defect? A╚Ťi avut probleme cu ├«nchirierea de ma╚Öini sau cazare c├ónd a╚Ťi f─âcut rezervarea de acas─â? Zborul de retur a fost ├«nt├órziat? Dac─â vacan╚Ťa se dovede╚Öte a fi diferit─â de ceea ce a╚Ťi planificat, ar trebui s─â ╚Öti╚Ťi ce s─â face╚Ťi ╚Öi cum s─â v─â folosi╚Ťi drepturile europene.

European Consumer Network (ECC-Net) a lansat o aplica╚Ťie mobil─â unic─â – ECC-Net: Travel App. Aplica╚Ťia ├«i ajut─â pe consumatori s─â ias─â din situa╚Ťii dificile ├«n timpul vacan╚Ťei ╚Öi s─â ├«╚Öi exprime drepturile consumatorilor ├«n limba ╚Ť─ârii de destina╚Ťie, oferindu-le informa╚Ťii juridice ╚Öi asisten╚Ť─â lingvistic─â pentru cele 24 de limbi oficiale ale UE, plus, norvegian─â ╚Öi islandez─â.

Ve╚Ťi avea pe telefon informa╚Ťii despre: drepturile pasagerilor, transportul aerian, autobuz, feroviar ╚Öi maritim. Una dintre sec╚Ťiuni ofer─â informa╚Ťii utile despre numere de telefon importante ╚Öi detalii de contact pentru urgen╚Ťe.

Aplica╚Ťia este gratuit─â ╚Öi poate fi utilizat─â offline ╚Öi poate fi desc─ârcat─â aici pentru iOS, Android ╚Öi Microsoft Windows:

Cât costă închirierea unei mașini în Bucuresti?

Care este costul mediu pentru închirierea unei mașini în București?

Costul mediu pentru închirierea unei mașini în București este de 30 euro pe zi.

Care este cel mai ieftin pre╚Ť pentru o ma╚Öin─â de ├«nchiriat ├«n Bucure╚Öti?

Cea mai ieftin─â ma╚Öin─â de ├«nchiriat din Bucure╚Öti este Dacia Logan 6 euro pe zi. ├Änchirieri auto de la 6 euro f─âr─â TVA! In plus beneficia╚Ťi de servicii ireprosabile de ├«nchirieri auto la cel mai bun pret in Bucuresti, astfel economisi╚Ťi timp ╚Öi bani!

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat din București?

Dacia Duster SUV-ul este cel mai rezervat tip de mașină de închiriat din București.

Ce companii de închirieri auto au cele mai ieftine mașini de închiriat în București?

Caroutis are cea mai ieftină tarif de închirieri auto în următoarele 14 zile. Dacia Logan 9 euro pe zi

Ce companii de închirieri puteti recomanda în București?

Compania de ├«nchirieri auto cu care am colaborat cel mai bine si care deserveste clientii in Bucure╚Öti este Swiso Renr A Car. Va recomandam aceasta echipa t├ón─âra ╚Öi flexibil─â unde bunul simt ╚Öi respectul fa╚Ť─â de clien╚Ťi primeaz─â. Compania Swiso Rent A Car SRL, a fost ├«nfintat─â ├«n anul 2007, are sediul social afl├óndu-se ├«n Ploie╚Öti strad─â Sondelor nr. 66. ├Än prezent va putem pune la dispozi╚Ťie o gama diversificat─â de autoturisme din parcul nostru auto, pentru ├«nchiriere,pe termen scurt, mediu sau lung , persoane fizice/juridice din urm─âtoarele centre: Bucure╚Öti – Otopeni, Ploie╚Öti si Sibiu. Toate autoturismele beneficieaz─â de echipare complet─â (rovinieta, revizie, RCA, CASCO, anvelope iarn─â\vara), fiind ├«mp─âr╚Ťite ├«n urm─âtoarele clase: economic, compact, suv 4X4, business, comercial.

Acoperire zonal─â Bucuresti, Otopeni, Ploiesti

Examina╚Ťi loca╚Ťia unei ma╚Öini de ├«nchiriat. ├Ämp─ârt─â╚Öi╚Ťi-v─â p─ârerea cu al╚Ťi c─âl─âtori. Alege╚Ťi ma╚Öina pe care o prefera╚Ťi la cea mai bun─â rat─â de ├«nchiriere ╚Öi economisi╚Ťi-v─â timpul.
Swiso Rent a Car Bucuresti, vine ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor dumneavoastr─â, cu un nou serviciu ╚Öi anume transferul dinspre ╚Öi c─âtre aeroportul Otopeni. V─â garant─âm pre╚Ťuri competitive, f─âr─â b─âtaie de cap ╚Öi f─âr─â timpi de a╚Öteptare la aeroportul interna╚Ťional Henri Coand─â Bucure╚Öti.

Informa╚Ťii despre ma╚Öina de ├«nchiriat Bucure╚Öti

Costul mediu al ma╚Öinii de ├«nchiriat: Dacia Logan 9 eur pe zi. Cel mai ieftin pre╚Ť al ma╚Öinii de ├«nchiriat 12 euro pe zi. Cel mai popular tip de ├«nchiriere Dacia Logan 9 euro pe zi. Cel mai mic pre╚Ť 6 euro pe zi la Swiso rent a car Bucuresti.

G─âsi╚Ťi cele mai bune oferte de ├«nchirieri auto ├«n Bucure╚Öti

├Änchirierea unei ma╚Öini ├«n Bucure╚Öti este o necesitate dac─â dori╚Ťi s─â explora╚Ťi pe deplin ├«n ╚Öi ├«n jurul ora╚Öului. Exist─â o mul╚Ťime de lucruri de f─âcut ╚Öi locuri de v─âzut ├«n Bucure╚Öti. ├Änchirierea unei ma╚Öini v─â ofer─â flexibilitatea de a conduce un ora╚Ö sau o atrac╚Ťie din apropiere ├«n afara Bucure╚Ötiului.

Cu Swiso Rent a car, pute╚Ťi ├«nchiria toate tipurile de vehicule ├«n Bucure╚Öti. Oferim ma╚Öini economice standard ╚Öi SUV-uri confortabile.

Ce trebuie s─â ╚Öti╚Ťi atunci c├ónd ├«nchiria╚Ťi o ma╚Öin─â ├«n Bucure╚Öti

Pute╚Ťi ridica vehiculul dvs. ├«n orice loca╚Ťie de ├«nchirieri auto din Bucure╚Öti sau la aeroport.

Asigura╚Ťi-v─â c─â compara╚Ťi ofertele de la toate m─ârcile majore de ├«nchirieri auto – exist─â zeci de alegeri ├«n Bucure╚Öti.

Printre furnizorii majori de închirieri auto se numără Hertz, National, Enterprise, Alamo și Avis, dar Bucureștiul oferă și alte mărci de închirieri auto cum ar fi Swiso Rent a car.

Rezerva╚Ťi devreme pentru a ob╚Ťine cea mai ieftin─â ma╚Öin─â de ├«nchiriat pentru c─âl─âtoria dvs. la Bucure╚Öti.

Sfaturi pentru închirierea unei mașini în București

Al─âtura╚Ťi-v─â unui program de recompense de loialitate cu o companie de ├«nchirieri auto, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi c├ó╚Ötiga puncte pe care s─â le folosi╚Ťi pentru avantaje. Al─âturarea este de obicei gratuit─â.

C─âuta╚Ťi loca╚Ťii de ├«nchirieri auto din Bucure╚Öti ├«n afara aeroportului, deoarece pre╚Ťurile includ de obicei o tax─â de chio╚Öc la aeroport.

Lua╚Ťi ├«n considerare posibilitatea de a lua un taxi sau o c─âl─âtorie rutier─â de la aeroport la o loca╚Ťie offsite. Impozitele ╚Öi taxele se bazeaz─â pe locul ├«n care v─â ridica╚Ťi ma╚Öina de ├«nchiriat, nu pe locul ├«n care a╚Ťi dat-o.

Al─âtura╚Ťi-v─â unui program de recompense de loialitate cu o companie de ├«nchirieri auto, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi c├ó╚Ötiga puncte pe care s─â le folosi╚Ťi pentru avantaje. Al─âturarea este de obicei gratuit─â.┬áC├ónd zbura╚Ťi c─âtre Bucure╚Öti, verifica╚Ťi cu compania aerian─â programele de recompens─â care includ reduceri la companiile de ├«nchirieri auto.

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.