Sending
User Review
5 (2 votes)

VADREXIM: Alegerea ideala pentru anvelope si jante auto 3

Infiintata in 1999, VADREXIM 2000 S.R.L. este una dintre cele mai de incredere companii de comercializare de anvelope noi si jante noi pentru toate tipurile de autovehicule din Romania. Cu o experienta de peste 22 de ani in acest domeniu, societatea si-a creat un portofoliu de clienti constanti prin promtitudinea si profesionalismul oferit.

Obiectul principal de activitate al companiei este comercializarea de anvelope si jante auto originale si aftermarket pentru toate tipurile de autovehicule, marci premium sau de buget, astfel incat sa poata oferi clientilor posibilitatea de a alege anvelopele sau jantele dorite in functie de bugetul alocat.

Politica firmei se axeaza in primul rand pe deservirea clientilor, persoane fizice si juridice, cu un excelent raport calitate – pret al produselor comercializate. Stocul de anvelope si jante auto cuprinde atat marci consacrate de top, cat si marci mai putin cunoscute, jante si anvelope ieftine, dar cu un foarte bun raport calitate – pret.

Dintre cele mai cunoscute branduri de anvelope comercializate se numara Michelin, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Continental, Bridgestone, Nokian, Fulda, BF Goodrich, Firestone, General, Debica, Sava, Tigar, Riken, Matador, Taurus. In ceea ce priveste marcile de jante, VADREXIM 2000 S.R.L. comercializeaza atat jante noi originale, cat si aftermarket, precum AEZ, Dotz, Dezent, Enzo, Borbet, OZ, Sparco, FondMetal, BBS, Alessio, MSW, Wolfrace, HRS, Mega Drive, ASW, Torque, GM, Alcar Stahlrad, Roller.

Societatea colaboreaza foarte bine cu producatorii, importatorii si furnizorii importanti de anvelope si jante auto, ceea ce le ofera posibilitatea de a onora practic orice comanda de anvelope noi de iarna, vara si all season sau jante noi din aliaj aluminiu tabla sau otel, la preturi dintre cele mai mici, chiar daca nu le au pe stoc in acel moment.

Comenzile de anvelope si jante auto pot fi facute si online, iar acestea pot fi trimise prin curier rapid direct la domiciliul clientului oriunde in tara, in maxim 24-72 ore. Pentru mai multe informatii privind costul transportului, reprezentantii de vanzari pot fi contactati.

Anvelopele si jantele achizitionate direct din magazinele VADREXIM 2000 S.R.L. pot fi montate pe loc cu ocazia cumpararii lor intr-un Service Roti autorizat RAR, dotat cu utilaje moderne si personal calificat, unde se executa lucrari de montare si demontare a anvelopelor si jantelor.

Daca nu aveti unde sa depozitati rotile masinii dvs intre cele 2 sezoane puteti apela la serviciile noastre de depozitare pentru anvelope si jante oferite de Hotelul de anvelope deschis in Bucuresti Sector 4, Str. Luica, nr. 8.

 

https://www.vadrexim.ro/

Comenzile online vor fi tratate cu prioritate!
LIVRARE ACASA IN 24-72 Ore ORIUNDE IN TARA!
Daca nu am raspuns la apelul dumneavoastra inseamna ca toti operatorii sunt angajati in alte convorbiri telefonice. Pentru mai multa operativitate plasati comanda online si va vom contacta noi in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea ei! 

ANVELOPE & JANTE  LA VADREXIM !
TEL. COMENZI 1:     0730.710.764
TEL. COMENZI 2:     0730.710.765
TEL. COMENZI 3:     0730.710.768 

HOTEL ANVELOPE +DEPOZIT +VANZARI DIRECTE
P. Lucru: Str. Luica, Nr. 8, Sector 4, Berceni, Bucuresti
Pentru GPS folositi: Vadrexim
PROGRAM:  L – V:  8.00-17.00, S:  8.00-14.00   

VULCANIZARE – SERVICE ROTI 
TELEFON:  0730.710.766
PROGRAM:   L – V:  8.00-17.00, S:  8.00-14.00   

 

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.