Sending

Platforma online dedicată informării șoferilor cu privire la stațiile ITP

București, 26 Iunie 2024 – StatiiITP.ro, platforma online dedicată informării șoferilor cu privire la stațiile ITP din România, anunță astăzi extinderea semnificativă a rețelei sale din Sectorul 6 al Capitalei. Pe parcursul anului 2024, platforma a integrat 20 de noi stații ITP, oferind șoferilor din zonă o gamă mai largă de opțiuni pentru efectuarea inspecției tehnice periodice obligatorii.

StatiiITP.ro extinde rețeaua din Sectorul 6 cu 20 de noi stații în 2024 3 de-ce-primim-mereu-recenzii-de-5-stele

Ne bucurăm să anunțăm extinderea semnificativă a rețelei StatiiITP.ro în Sectorul 6,” a declarat Narcis, de la agentia de publicitate ce a realizat StatiiITP.ro. “Această creștere reflectă angajamentul nostru de a oferi șoferilor din România acces facil la informații complete și actualizate despre stațiile ITP din apropierea lor.

StatiiITP.ro oferă o gamă largă de informații despre stațiile ITP, inclusiv:

  • Adresa și datele de contact
  • Programul de lucru
  • Serviciile oferite
  • Prețurile
  • Recenziile clienților

Platforma permite de asemenea șoferilor să filtreze stațiile ITP în funcție de diverse criterii, cum ar fi tipul de vehicul, serviciile dorite sau locația.

Scopul nostru este de a simplifica și de a eficientiza procesul de identificare a unei stații ITP adecvate,” a declarat Narcis. “Prin intermediul platformei StatiiITP.ro, șoferii pot economisi timp și pot alege o stație ITP care să satisfacă nevoile lor specifice.

Extinderea rețelei StatiiITP.ro în Sectorul 6 vine ca răspuns la creșterea constantă a cererii pentru inspecții tehnice periodice obligatorii. Potrivit statisticilor, în România există peste 4 milioane de vehicule înmatriculate, dintre care aproximativ 2 milioane trebuie să treacă prin inspecție ITP anual.

Suntem convinși că extinderea platformei noastre va contribui la îmbunătățirea experienței șoferilor din Sectorul 6 în ceea ce privește inspecțiile ITP,” a declarat Narcis. “Ne angajăm să continuăm să dezvoltăm StatiiITP.ro și să oferim șoferilor din România cele mai bune resurse disponibile pentru a-și menține vehiculele în stare de funcționare.

Despre StatiiITP.ro

StatiiITP.ro este o platformă online dedicată informării șoferilor cu privire la stațiile ITP din România. Platforma oferă o gamă largă de informații despre stațiile ITP, inclusiv adresa, programul de lucru, serviciile oferite, prețurile și recenziile clienților. StatiiITP.ro permite de asemenea șoferilor să filtreze stațiile ITP în funcție de diverse criterii, cum ar fi tipul de vehicul, serviciile dorite sau locația.

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.