Sending
User Review
0 (0 votes)

Găsiți o soluție de încredere pentru a vă ajuta să mențineți vehiculele în siguranță și eficiente cu linia noastră ITP Clasa II – III de la toolsboxservices.ro, special concepută pentru autoturisme, microbuze și camioane cu greutatea de până la 18 tone. Acest set complet, dezvoltat cu cea mai recentă tehnologie și caracteristici inovatoare, oferă un echilibru perfect între performanță, siguranță și durabilitate.

Printre piesele remarcabile ale acestui set se numără STAND FRANĂ CLASA III BEISSBARTH (camioane), un model de încredere BD 8425 S05, cu o sarcină maximă de testare pe axă de 16 tone și o sarcină maximă de trecere de 18 tone. Standul este echipat cu frâne electromagnetice, ce asigură o ieșire ușoară de pe role și un sistem de comandă automat sau manual, în funcție de preferințele dvs.

Pentru analiza detaliată și precisă a vehiculului, linia ITP include Detectorul de jocuri articulații electro-hidraulic RHM-8X20T, care poate suporta o greutate de până la 20 de tone. Acesta are 8 mișcări disponibile, toate automate și controlate prin telecomandă, asigurându-vă că orice problemă potențială a vehiculului este identificată cu precizie.

Pentru testarea emisiilor de gaze, setul include analizorul Brain Bee AGS – 688, un instrument ușor de utilizat și flexibil, perfect pentru Stațiile de Inspecție Tehnică Periodică a vehiculelor rutiere. Echipat cu un panou de operare intuitiv, acesta afișează rezultatele pe șase unități LCD incorporate și permite tipărirea imediată a rezultatelor testelor.

Această linie ITP include, de asemenea, Turometrul MGT 300 EVO, un traductor de turații universal, dotat cu o sondă de temperatură care transmite valorile înregistrate prin Bluetooth la analizorul de gaze.

De asemenea, linia noastră ITP conține Aparatul de reglat faruri TEHNOLUX ARGO, cu luxmetru digital și vizor tip oglindă, și Exhaustorul de gaze esapament AIRTECH, un dispozitiv portabil și silențios, ideal pentru o gamă largă de autovehicule.

Bucurați-vă de transportul gratuit oferit și asigurați-vă că vehiculele dvs. sunt mereu în condiții de top cu ajutorul liniei noastre ITP Clasa II – III. Pentru a vedea întregul set și pentru a cunoaște mai multe detalii, vă invităm să vizitați site-ul nostru. Profitați de oferta noastră de excepție pentru a vă asigura că vehiculele dvs. rămân sigure și eficiente în toate situațiile.

Contact


Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.