Sending

Sfaturi pentru a alege service-ul auto potrivit pentru vehiculul dumneavoastră de lux

service-auto-lux-pipera-iancu-nicolae

Nu este niciodată o alegere ușoară să decizi cine ar trebui să îți întrețină vehiculele in specal cele de lux. Am auzit cu toții poveștile înfricoșătoare despre manopera de proastă calitate – uneori de-a dreptul periculoasă – și, bineînțeles, clasicul “Ne cerem scuze, dar a trebuit să montăm și această piesă suplimentară pentru ca mașina să funcționeze fără probleme. Așa că am adăugat 499 deeuro la factura dumneavoastră”.

Există atât de multe ateliere in zona de nord a Bucurestiului, Pipera Voluntari și poate fi dificil să găsești un mecanic de bună calitate în acest câmp minat. Așa că am realizat acest ghid pentru a vă ajuta să găsiți locul potrivit multumita domnului Lucian L, manager la BucharestRealEstate.ro specializati in vanzari case vile Pipera.

Cateva cuvinte despre Bucharest Real Estate

La Bucharest Real Estate, noi credem în comunitate. Că realizăm mai mult împreună. Că rădăcinile adânci contează. Îi inspirăm pe oameni să își imagineze următorii pași în călătoria vieții lor. Brokerii noștri sunt cei mai productivi, cei mai bine informați, grijulii și experimentați brokeri din țară, care oferă o experiență de calitate a serviciilor pentru clienți.

 1. Performanţe, rate mari de succes;
 2. Cunoasterea particularitatilor pietei imobiliare;
 3. Bună reputație in gestionarea relaţiilor cu clienţii;
 4. Vorbitori nativi ai limbii engleze;
 5. Publicitate imobiliara, expunere mare;
 6. Tehnologie imobiiara avansata;
 7. Program flexibil adaptat nevoilor dumneavoastră.
 • Suntem increzători ca atât standardele la care lucrăm cât şi onorariul nostru vor fi pe deplin satisfacatoare;
 • Scopul nostru este de a oferi consiliere profesionistă într-un mediu de afaceri prietenos;
 • Suntem in permanentă cautare de modalități pentru imbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor noştri;
 • Potenţialii cumpărători sau chiriaşi pot vizualiza informații detaliate cu privire la orice proprietate doresc, inclusiv poze, planuri ale spaţiilor şi hărţi de localizare;
 • De asemenea, lucrăm îndeaproape cu portaluri atent selectate, care vă asigură faptul că proprietatea dumneavoastră va ajunge in atenţia unui public cât mai larg.

Program flexibil adaptat nevoilor dumneavoastră de luni până vineri, intre orele 9.00 am şi 7.00 pm. Pentru mai multe informații, vizitați www.BucharestRealestate.ro sau faceti o vizita la adresa :

Str. Mircea Eliade 16, Voluntari 077190
Telefon:+40.722 224 654
BucharestRealestate.ro
office[arond]BucharestRealEstate[dot]ro

Iata care sunt sfaturile acestui manager cu vechime in in imobiliare ce interactioneaza in fiecare zi cu expati si oameni de afaceri su demnitari pentru inchirieri si vanzari case vile Iancu Nicolae:

În primul rând, intrebati daca service-ul auto din Pipera Iancu Ncolae este omologat RAR

Noi vă recomandăm sa verificati daca este autorizat RAR (Registrul Auto Roman). Acesta este organismul profesional al industriei auto, care recunoaște competențele și standardele etice in Romania. Faptul de a apela la unul dintre aceste garaje ar trebui să vă ofere liniștea că lucrările efectuate la vehiculul dumneavoastră sunt sigure și că este mai puțin probabil să fiți păcălit.

Ce recenzii are service-ul auto online

De acord, service-urile auto sunt rareori cele mai pricepute companii din punct de vedere tehnic, dar o căutare rapidă de 5 minute pe internet vă va ajuta să stabiliți dacă firma are reputație, este bine cunoscută și dacă au existat recenzii pozitive sau negative. De obicei, service-urile adevărat slabe au o mulțime de plângeri online și sunt destul de ușor de desconsiderat.

Vehiculul dumneavoastră se află în perioada de garanție?

În caz afirmativ, trebuie fie să o duceți la service-ul auto din Bucuresti, la  un dealer auto  al producătorului, fie să găsiți un garaj independent care protejează garanția vehiculului. Aceștia vor folosi întotdeauna piese originale ale producătorului și vor fi protejați de garanția producătorului. Poate că merită să verificați și acest lucru, deoarece unele garaje pot pretinde că efectuează lucrări care sunt protejate de garanție, dar este posibil ca producătorul să nu fie de acord. Fiți precaut!

Aveți nevoie de o mașină de curtoazie

Uneori, nu ne permitem luxul de a rămâne fără vehiculul nostru nici măcar pentru câteva ore, fie că este vorba de muncă sau de familie. În acest caz, verificați dacă service-ul oferă o mașină de curtoazie. Totuși, nu vă așteptați la prea multe, deoarece acestea sunt de obicei mici, ieftine și nu au niciun fel de ornamente. Așadar, nu vă așteptați la un Porsche 911 Turbo S, chiar dacă mașina pe care o duceți la service este ceva special. (Acestea fiind spuse, mi-am dus Audi RS3 la un service la un garaj independent specializat și am văzut că proprietarul avea un VW Golf R reglat la 400 BHP. L-am întrebat dacă îl pot folosi ca mașină de curtoazie, iar el a spus că da! Întotdeauna merită să întrebi…)

Întrebați întotdeauna cât va dura lucrarea la autoturismul dvs. de lux

Un semn al unui service auto de lux este acela care știe exact ce lucrări sunt necesare, cât timp vor dura și ce probleme ascunse ar putea găsi în timpul lucrului. Ar trebui să fie sincer cu dvs. în legătură cu acest lucru în prealabil. Un garaj care nu face acest lucru dovedește lipsă de experiență și eu m-aș feri de el.

Cereți întotdeauna un preț fix și insistați ca orice lucrare suplimentară să fie autorizată de dumneavoastră înainte de a fi efectuată. Acest lucru ar trebui să fie de la sine înțeles, dar se știe că unele ateliere efectuează lucrări “de urgență” fără a contacta în prealabil proprietarii vehiculelor.

Garajul nu poate insista ca lucrările suplimentare să fie efectuate, chiar dacă acest lucru înseamnă că vehiculul vă este returnat într-o stare ilegală, de exemplu, dacă banda de rulare a anvelopelor este sub nivelul minim legal. Cu toate acestea, poate insista să semnați o declarație de renunțare la răspundere, prin care să recunoașteți că ați fost informat despre acest lucru. În orice caz, vă recomandăm să efectuați orice lucrare obligatorie din punct de vedere legal cât mai curând posibil, dar puteți oricând să faceți cumpărături pentru a obține cel mai bun preț.

Nu vă mulțumiți doar cu prima ofertă

Service auto ar putea profita de faptul că nu veți dori să circulați cu un vehicul periculos și, prin urmare, să profite de ocazie pentru a vă suprataxa!
Nu mergeți doar la garajele de tip “main stream” ale producătorilor, cum ar fi Audi, Mercedes, Vauxhall etc. Există multe garajele independente bune care sunt specializate în tipul dumneavoastră de vehicul in zona Pipera Iancu Nicolae.

La fel ca la punctele 2 și 3, verificați dacă aceste companii au recenzii bune și vă protejează garanția producătorului, dacă aveți una, dar un garaj independent bun poate face adesea o treabă la fel de bună ca și producătorii principali și la un preț mult mai bun. Dacă aveți un model de performanță, garajele independente/specializate au adesea mai multă experiență și cu aceste tipuri de vehicule. Există multe garaje și vă recomandăm să parcurgeți câțiva kilometri în plus dacă asta înseamnă că vehiculul dvs. va fi mai bine întreținut.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm să ne ajuți să răspândim vestea prin distribuirea lui și lăsându-ne un comentariu mai jos. Toate opiniile sunt binevenite și răspundem la toate comentariile, doar păstrați-le curate, vă rog.

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.