Sending
User Review
5 (1 vote)

 

 

Cauți destul de des cum poți avea parte de serviciile de închiriere mașini Ploiești? Este destul de greu să te lași convins de serviciile de rent a car puse pe piață? Ai nevoie de o mașină de închiriat în Otopeni București, dar nu știi cu ce firmă ar trebui să colaborezi?
    Five rent a car Bucuresti este o firmă de închirieri auto cu peste 10 ani de experiență în acest domeniu. Ce ne recomandă? Pe lângă vasta experiență, sutele de clienți mulțumiți sunt cei ce își spun cuvântul atunci când vorbim de calitatea serviciilor pe care noi le oferim.
Indiferent de tipul de mașină și de accesoriile de care ai nevoie, echipa noastră este gata să îți ofere cele mai bune servicii!

 1. Să înceapă aventura!

Singurele documente de care ai nevoie pentru a da startul noii tale călătorii sunt:

 1. Permisul de conducere; acesta trebuie să aibă o vechime de minim 2-3 ani. De ce? Prin acest document tu ne oferi nouă garanția că mașina va fi lăsată pe mâini bune și că riscurile de a produce un accident este unul apropiat de zero.
 2. Buletinul; cartea de identitate este necesară atunci când este completat contractul de închiriere al mașinii.

Dacă ești un client străin (din afara țării), la momentul semnării contractului vei avea nevoie și de pașaport. Singurul lucru pe care îl mai ai de făcut este să vii la noi și să îți exprimi dorințele și așteptările de la viitoarea ta „mașină de împrumut”.
Alege locația preluării și pe cea a predării și lasă-te condus de siguranța și de confortul noului vehicul pe care îl ai în posesie!

 1. La noi găsești cele mai tari accesorii pentru mașina ta!

Echipa noastră de închirieri auto îți pune la dispoziție o gamă largă și variată de mașini. Indiferent de condițiile dorite sau de accesoriile de care ai nevoie, suntem gata să îți oferim cele mai bune servicii și să te ajutăm să găsești ceea ce e potrivit pentru tine.
Care sunt accesoriile pe care ți le putem oferi?

 • Scaun pentru copil, deoarece siguranța copilului tău este cea mai importantă;
 • Sistem GPS, pentru a vă lua de pe suflet toate bătăile de cap și pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută;
 • Stație radio, pentru călătoriile de lungă durată;
 • Detector radar;
 • Lanțuri;
 • Portbagaj suplimentar;
 • Suporturi pentru schiuri;
 • Altele;
 1. Mașini pentru orice tipuri de călătorie!

Urmează să ai o întâlnire de afaceri importantă, dar nu știi cum să le atragi atenția partenerilor tăi? Prezentarea la meeting într-o formă impunătoare este una dintre cele mai bune metode. Cum se face asta în schimb? Te ajutăm noi!
Lasă mașina să vorbească de la sine pentru tine! Te invităm să tragi cu ochiul la categoria de mașini de lux pe care le avem în stoc. Este momentul să faci un pas în față și să te lași complimentat de cei din jurul tău.
Care este recomandarea noastră în ceea ce privește inchirierea mașinilor de lux?

 • BMW X5:
Durată 2-5 zile 6-10 zile 11-20 zile 21-30 zile week-end
Tarife 85 Euro/zi 80   Euro/zi 75  Euro/zi 70  Euro/zi Contacteaza echipa
Durată 1 luna 2 luni 3 luni 6 luni 1 an
Tarife 1500/luna Eur 1400/luna Eur 1300/luna Eur 1200/luna Eur Contacteaza echipa

 

Te pregătești de o excursie cu familia și ai nevoie de o mașină low cost care să îți pună la dispoziție un scaun pentru copil, un gps și un portbagaj suplimentar? Nu lăsa aceste lipsuri să îți distrugă zilele de concediu.
Five rent a car este firma care este gata să îți sară în ajutor și să îți ofere cele mai bune servicii din acest domeniu! Lasă-ne câteva informații despre tine, mașina pe care o vrei și tot ceea ce ai nevoie pe lângă ceea ce îți poate oferi ea! Noi o pregătim, iar tu doar trebuie să fii gata de îmbarcare!
Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați!

 1. Experiențe plăcute la prețuri cât se poate de avantajoase!

Five rent a car este firma de închirieri auto care își pune clientul pe primul loc. Oferim servicii de înaltă calitate. Avem o echipa experimentată gata să îți studieze lista de dorințe și să se asigure că ai parte de cele mai tari călătorii alături de mașina pe care o vei închiria.
Prețurile noastre sunt cât se poate de accesibile! Pornind de la mașini de lux, continuând cu vehiculele low cost, compania noastră acoperă o gamă de autovehicule pe care le poți închiria.
Nu ezita să ne contactezi și să ne faci o vizită pe site-ul nostru!

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.