Sending

Tot ce trebuie sa stiti despre inchirierea unei mașini de Crăciun

cadou de craciun sub brad

Doriți să rezervați o mașină de închiriat pentru Crăciun? Nu vă faceți griji. Pur și simplu introduceți datele de călătorie dorite în formularul nostru de căutare și comparați tarifele de Crăciun de la cei mai importe orase din trea cum ar fi Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Buzau unde avem furnizori locali de închirieri din Romania inclusiv la principalele aeroporturi din tara cum ar fi Bucuresti Otopeni.

De ce sunt mai scumpe tarifele de închiriere în perioada Crăciunului?

Principalul motiv pentru care tarifele de închiriere a mașinilor de închiriat cresc de Crăciun și în alte perioade de sărbători este din cauza cererii ridicate. Mașinile sunt rezervate rapid pentru aceste perioade ale anului, ceea ce duce la mai puține opțiuni la prețuri mai mari pentru oricine face rezervări mai aproape de Crăciun, în special în locațiile cu ofertă limitată spune Tiberiu, manager flota firma de inchirieri auto SwisoRent.

Există o modalitate de a obține tarife mai mici la închirierile de Crăciun?

Deoarece tarifele la mașinile de închiriat cresc și scad tot timpul, poate fi dificil să știi exact când să faci o rezervare. Cu toate acestea, dacă faceți rezervări pentru Crăciun, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă oferi o selecție mai largă de mașini și prețuri din care să alegeți este să rezervați cu mult timp înainte. De îndată ce știți la ce date veți călători – chiar dacă știți încă de la începutul anului – rezervați mașina de închiriat! În acest fel, veți asigura tarifele pe care le rezervați chiar dacă acestea vor crește mai târziu și, de asemenea, nu va trebui să vă faceți griji că veți pierde ceva.

Ce se întâmplă dacă fac o rezervare din timp și apoi trebuie să anulez?

Nu sunteți blocat în contractul de închiriere până când nu ajungeți să ridicați mașina închiriată și să semnați actele, așa că, dacă rezervați acum și vă schimbați planurile mai târziu, puteți anula rezervarea în orice moment. Notă: dacă ați plătit un avans în momentul rezervării, va trebui să anunțați anularea cu cel puțin 48 de ore înainte pentru a primi o rambursare. Vezi mai multe detalii despre cum sa inchiriezi o omasini aici: https://SwisoRent.ro

Dacă trebuie să vă schimbați datele sau să rezervați un alt vehicul, vă rugăm să rețineți că tarifele se vor modifica în funcție de următoarele:

Când vă modificați rezervarea;
Noile dumneavoastră date de călătorie;
Tipul de vehicul selectat;
Furnizorul de închiriere selectat;
Acestea fiind spuse, dacă știți că va trebui să vă modificați rezervarea, vă recomandăm să faceți acest lucru cât mai devreme posibil.

De ce ar trebui să vă rezervați mașina de închiriat în avans

La fel ca în cazul multor servicii, tarifele de închiriere de mașini se pot modifica în orice moment din cauza mai multor factori. Cererea și oferta joacă un rol important în determinarea modului în care sunt stabilite tarifele în diferite perioade ale anului, dar rezervarea în avans este o modalitate excelentă de a asigura tarifele înainte ca acestea să crească.

În toate cazurile, tarifele sunt stabilite de către furnizorul de închiriere – compania care deține vehiculul. Aici, la SwisoRent, comparăm prețurile oferite de mai mulți furnizori diferiți, dar nu noi stabilim tariful în sine. Scopul nostru este pur și simplu să vă arătăm ce tarife sunt disponibile, ajutându-vă să găsiți un vehicul care să se încadreze în bugetul dvs. și care să se potrivească nevoilor dvs. Rețineți că tarifele pe care le comparăm pot suferi modificări, inclusiv în cazul în care o rezervare este actualizată sau modificată.

Nu numai că este important să rezervați din timp, dar și verificarea dublă a datelor și orelor de călătorie înainte de a face rezervarea vă va asigura că tarifele pe care le rezervați vor fi cele pe care le veți plăti. Modificarea rezervării dvs. în orice moment ar putea afecta tarifele – de multe ori majorându-le – deoarece rezervarea dvs. va trebui să fie resetată la tarifele disponibile la momentul modificării. În cazul în care trebuie să vă modificați rezervarea, vă sugerăm să faceți acest lucru cu mult timp înainte de a călători pentru a evita tarife mult mai mari.

De exemplu:
Mirela a rezervat o mașină în luna mai pentru 1800 de euro.
În august, planurile de călătorie ale lui Mirela s-au schimbat și și-a dat seama că va trebui să actualizeze rezervarea mașinii de închiriat pentru a include o săptămână suplimentară de călătorie. Cu toate acestea, Mirela a așteptat până în noiembrie pentru a-și modifica rezervarea și, deoarece datele de călătorie erau atât de apropiate, noul tarif pentru mașina de închiriat a fost cu aproape 70 de euro mai mare pe zi față de cel pe care îl rezervase în mai. Odată cu săptămâna suplimentară adăugată la rezervare, costul mașinii de închiriat a lui Mirela a crescut de la 1.800 de euro la 4600 de euro.

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.