Sending

Iata cateva sfaturi utile pentru dezvoltarea business-ului dvs

Cum se obtine finantare pentru chei dinamometrice hidrauliceStim cu totii ca industria auto este in continua crestere iar parcul auto din tara noastra este intr-o dezvoltare rapida astfel ca este important ca service-ul dumneavoastra sa fie dotat in conformitate cu cerintele momentului. Desigur, trebuie sa tinem cont si de clientul final, cel care in ultima instanta va decide daca sa revina sau nu in service-ul dvs. In continuare vom enumera exact la obiect lucrurile care trebuiesc luate in considerare in amenajarea viitorului service.

Locotia sau vadul cum ne place sa mai spunem  ca in orice afacere este un lucru foarte important. Aveti in vedere ca alumina sa fie naturala si pe cat se poate sa nu deranjati locatarii.  Vom avea nevoie de un spatiu de cca. 300m2 , compus din doua depozite cu suprafata de 5m2 fiecare, desigur ca includem si parcarile, service-ul propriu zis, spatiile administrative, spatii special amenajate pentru clienti, platforma betonata si imprejmuirile. Service-ul auto trebuie sa fie dotat cu mijloace fixe si mijloace circulante.

Categoria mecanica cu unelte de care avem neaparata nevoie

Am ales in materialul de fara sa discutam doar de partea mecanica. Asadar in activitatea desfasurata aveti nevoie si de chei dinamometrice hidraulice care sunt utilizate la operațiile de strângere sau desfacere a piulițelor hexagonale din locatii greu accesibile / cu limitare spatiala care necesita momente de strangere precis controlate, repetabile, de valori mari. Permit strangerea / desfacerea piulitelor prin intermediul unor adaptori tubulari dublu-hexagonali montati rapid de hexagonul casetei si prin rezemarea pe o piulita alaturata cu bratul de reactie anticuplu. Pe langa acest tip de chei trebuie sa aveti la indemana si:

  • Un aparat 3D pentru verificarea și reglarea geometriei roţilor la autovehicule;
  • Elevator tip foarfece;
  • Presă arcuri pentru sistem McPherson;
  • Presa hidraulica de atelier;

Acestea fiind spuse, nu uitati ca structura de rezistenta service-ului dumneavoastra in timp o constituie intotdeauna rapiditatea si calitatea lucrarilor facute. Asigurati-va ca piesele montate sunt originale si personalul este orientat catre satisfacerea clientului.

Orice business, indiferent de marimea lui are nevoie de promovare! Exista mai multe soluţii pe care le puteti alege. Noi va recomandam sa mergeti pe cele doua canale clasice online si offline, tineti mereu clientul informat cu privire la ofertele, preturile si produsele dumneavoastra. Calitatea, profesionalismul de care veti da dovada o sa va defineasca un lot de client fideli care va vor ajuta sa tineti pasul cu concurenta.

Pentru echipamente profesionale potrivite proiectelor dvs va recomandam sa vizitati: https://www.monsson-logistic.com/ro/

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.