Sending

Detailing-ul auto este mult mai mult decat o simpla spalare sau curatare a masinii. Prin aplicarea unei curatari profunde a vopselei si prin corectarea tuturor imperfectiunilor de la suprafata masinii, detailing-ul auto are capacitatea de a reda stralucirea impecabila a masinii tale. Procedura nu se concentreaza doar asupra aspectului estetic al masinii, ci si asupra rezistentei sale. Prin aplicarea unui strat de protectie pe suprafata vopselei, masina ta va arata ca noua pentru mult timp de acum incolo.

Daca si tu te numeri printre persoanele care vor sa se ocupe pe cont propriu de aceasta procedura, trebuie sa fii sigur ca iti cumperi produse detailing auto la o calitate superioara si ca esti atent la cateva aspecte, pentru a te bucura de rezultatele dorite.

Aspecte importante in realizarea procedurii de detailing auto pe cont propriu

Inainte de a incepe, trebuie sa te asiguri ca esti atent la toate suprafetele pe care lucrezi. In cazul unui detailing auto exterior, conteaza foarte mult sa acorzi o atentie deosebita vopselei. Materialele din care sunt efectuate lavetele si solutiile de curatare utilizate trebuie sa fie compatibile cu vopseaua folosita, evitand astfel aparitia zgarieturilor sau a altor deteriorari. Alaturi de solutiile auto, foloseste si o perie cu o textura moale, pentru indepartarea murdariei in profunzime, dar si pentru protejarea, in acelasi timp, a stratului de vopsea.

In ceea ce priveste detailing-ul auto interior, tapiteria este cel mai sensibil element, pentru ca poate fi usor deteriorata. De exemplu, pentru tapiteria din piele este important sa folosesti produse blande, care sa nu o decoloreze cu trecerea timpului. Daca nu se folosesc produsele adecvate, este posibil ca autoturismul tau sa aiba mai mult de suferit decat de castigat.

Avantajele pe termen lung ale unui detailing auto

Chiar daca iti faci curat constant in masina, este posibil sa nu reusesti sa indepartezi praful si murdaria in intregime, motiv pentru care chiar este recomandata procedura de detailing auto la un anumit interval de timp. Desi este o activitate care solicita multa atentie, implicare si timp, rezultatul pe care il vei obtine este cel care merita fiecare efort depus.

Pe langa faptul ca imbunatatesti semnificativ aspectul exterior al propriului autoturism, ai si ocazia de a folosi produse special concepute pentru curatarea in detaliu a interiorului, oferind un plus de confort. In plus, o masina curata si bine intretinuta poate avea o valoare mai mare atunci cand vrei sa o vinzi, obtinand astfel un profit generos.

Cu alte cuvinte, procedura de detailing auto este metoda prin care masina ta isi poate recapata aspectul impecabil pe care il avea in ziua achizitiei. Cumpara produsele necesare special concepute pentru acest serviciu si tine cont de sfaturile specialistilor auto pentru a obtine rezultatele dorite.

 

 

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.