Sending
User Review
5 (1 vote)

 

 

 

Cu toții știm că motocicletele reprezintă niște vehicule dure și cu o putere a motorului foarte mare. Folosirea motocicletei are tot mai multe beneficii, cel mai important fiind utilizarea acestui vehicul pentru a se evita aglomerația urbană.

Fiind de o mărime relativ mica, motocicletele se pot strecura printre ceilalți participanți la trafic, reducându-se asftel timpul până la destinație. În unele țări precum Taiwan, motocicletele reprezintă principala modalitate de transport.

Călătoria cu motocicleta este adesea una foarte rapidă, fapt care vă obligă să vă luați toate măsurile de precauție înainte de plecarea la drum.

De aceea, Moto-gear vă invita să aruncați o privire asupra celor mai bune echipamente pentru motociclete care vă vor oferi confortul și siguranța de care aveți nevoie. Aveți acces la un magazin moto cu o gamă diversificată de echipament de protecție pentru dumneavoastră, cât și la diferite accesorii care îi pot oferi vehiculului pe care îl aveți un aspect unic.

 

ACCESORII PENTRU HARLEY DAVIDSON

Pe Moto gear aveți posibilitatea de a vă achiziționa piese și accesorii pentru celebra marcă ce furnizează motociclete americane, Harley Davidson. Varietatea modelelor de pe site vă permite să îmbunătățiți aspectul motocicletei dumneavoastră.

Aveți acces la diferite produse, special concepute pentru bugetul și preferințele mai multor tipuri de clienți.

PRODUS PREȚ
–          INDICATOR DAKOTA DIGITAL VITEZOMETRU 1979 RON
–          PLACĂ BORD PRO ONE PERF.MFG B MILL NEGRU 895 RON
–          SUPORT LA CHOPPERS MONTAJ INSTRUMENTE BORD NEGRU DYNA DUAL 1405 RON
–          PANOU EXTENSIE BORD 89-07 FLHT 449 RON

 

ECHIPAMENT MOTO PENTRU ORICE SEZON

Vă puteți achiziționa setul complet de echipament de protecție de pe site-ul Moto gear. Una dintre cele mai recomandate piese vestimentare este geaca Icon Airform Battlescar Verde, care vă oferă confortul necesar în timp ce conduceți.

Aceasta este inspirată din modelele de camuflaj din nordul europei. Geaca conține protecție atât pentru umeri cât și pentru coate și spate. Indiferent de anotimpul în care purtați această piesă vestimentară, confortul dumneavoastră va fi la cote maxime.

Datorită panourilor de ventilație din plasă AirFly și cele patru orificii de ventilație cu fermoar, vă puteți bucura de această geacă chiar și în perioadele foarte călduroase ale anului.

Mai mult decât atât, pe site puteți găsi și alte piese de echipament moto precum:

  • Mănuși
  • Tricouri
  • Protecție pentru corp
  • Pantaloni
  • Cască și vizieră
  • Ochelari

 

CEL MAI BUN MODEL DE CASCA MOTO DE LA MOTO-GEAR

Unul dintre cele mai utilizate modele de cască moto este Icon Variant pro construct alb. Această cască are o carcasă dură, confecționată din fibră de sticlă.

Viziera este una anti-aburire cu schimbare rapidă, pentru a îmbunătăți vederea dumneavoastră în timp ce conduceți.

Vizibilitatea și confortul sunt două aspect foarte importante de luat în considerare atunci când conduceți o motocicletă. Nu ați vrea ca aspectele din jur să vă încurce vederea sau să vă încetinească drumul.

De aceea, este important să vă luați măsurile de siguranță pentru evitarea pe cât posibil a oricăror posibile evenimente.

 

AVANTAJELE CUMPĂRĂTURILOR DIN MEDIUL ONLINE

  1. Confortul

Cei mai mulți cumpărători consideră că principalul avantaj al achiziționării de produse online îl reprezintă comoditatea. Puteți face cumpărături în mediul online chiar din confortul casei dumneavoatră.

Nu mai este necesar vă pierdeți timp deplasându-vă până la diferite magazine sau centre comerciale.

 

  1. Accesul la o gamă mult mai largă de produse

Mediul online este un spațiu foarte dezvoltat care permite achiziționarea unor produse din toate părțile globului. În magazinele online aveți acces la o selecție mult mai mare de produse decât în centrele comercizale fizice.

De asemenea, economisiți mult mai mult timp navigând în spațiul digital în căutarea produsului favorit. Timpul de navigare pe mai multe site-uri ce oferă produse este mult mai mic comparabil cu timpul de deplasare la diferite magazine.

 

  1. Cumpărături mai calitative

Cumpărăturile online vă permit să comparați cu ușurință același timp de produs dar care este oferit de magazine diferite. Review-urile clienților, disponibile pe majoritatea site-ul vă permit să vă orientați mult mai ușor în vederea achiziționării unui produs.

Aceste recenzii pot fi utile pentru a determina calitatea și performanța unui anumit produs.

 

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitași să accesați site-ul companiei Moto gear pentru a beneficia de cele mai bune oferte în materie de piese și echipament moto. Beneficiați de gratuitate la transport pentru comenzile de peste 350 de lei.

 

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.