Sending

In ziua de azi, cand totul este conectat la tehnologie, era impetuos necesar ca inovatia sa ajunga si in sectorul auto. Dar desi s-au inventat autoturisme cu motor 100% electric sau dispozitive care transforma masina intr-un robot autonom care poate merge singura si mii de kilometri, inca mai sunt momente cand simti nevoia sa accesorizezi interiorul automobilului tau cu diferite gadget-uri hi-tech. In cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva device-uri care au facut valuri in industria auto in 2016.
Suport pentru tabletă si/sau telefon.

Accesorii auto hi-tech de top in 2016 1

Chiar daca pare un dispozitiv banal, pana acum niciun producator auto nu s-a gandit sa introduca acest device in dotarea standard. Intr-adevar exista masini care au in bord incorporate tv-uri, display-uri pentru ascultat mp3, mp4, apel telefonic generat din masina, dar inca sunt soferi care sunt pasionati de lucrurile lor si care prefera sa isi ataseze in masina o tableta sau un smartphone.

Covor aderent pentru bord

Sunt momente cand nu vrei sa stai cu telefonul sau tableta agatate vertical dar nici nu vrei sa le lasi in torpedou sau pe bancheta din spate. Ideea e daca le lasi pe bord, la o manevra mai dinamica sau la o franare brusca risti sa-ti pierzi telefonul sau sa-ti avariezi tableta. Prin urmare s-a inventat un covor aderent dintr-un material pe baza de polimeri cauciucati incarcati electrostatic care te vor ajuta sa-ti pastrezi in siguranta pe bord dispozitivele inteligente.

Parrot Minikit – pentru soferul mileniului III

Parrot Minikit e device-ul iubit de catre generatia de soferi millennials. Gadget-ul poate conecta două smartphone-uri simultan și, în plus, iar în cazul în care nu puteți răspunde, puteți seta ca persoana care v-a apelat să primească automat un mesaj text. Si asta nu e tot. Gadget-ul are incorporata o functie care va ajuta să găsiți mașina atunci cand o parcati intr-o zona extrem de aglomerata sau la mall, pentru ca are functia bluetooth beacon.

Aspirator Fakir – pentru ca vrei sa ai grija de masina

Pentru ca sunt momente cand nu poti sa ajungi la un service pentru servicii de tip detailing auto, dar vrei ca interiorul tau sa fie curat. La acest aspect s-au gandit si producatorii aspiratorului auto Fakir. Vorbim de un gadget foarte puternic, cu baterii reîncărcabile performante NiMH de 10,8 V. In plus are si un adaptor de 12V și lămpi puternice cu LED-uri in cazul in care noaptea pierdeti ceva in masina, chei sau alte lucruri si aveti nevoie sa cautati iar lumina din interior de pe plafon nu va ajuta foarte mult. Aspiratorul Fakir nu cântărește decât 1100 grame si este foarte silențios.

Sper ca v-au fost utile sugestiile si ne revedem curand.

Accesorii auto hi-tech de top in 2016 2

Comments

commentarii

Leave a Reply

  1. Motorizarea GPL – avantaje si dezavantaje la pompa si la service

    […] de posibilităţile de montaj şi preferinţele clientului. In plus, mai ai nevoie si de alte accesorii auto atunci cand treci pe instalatie […]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.