Sending
User Review
0 (0 votes)

“Un vehicul este o achiziție majoră pentru majoritatea oamenilor, deci este logic să acordați timp pentru a selecta un service auto bun care va avea cea mai bună grijă de masina dumneavoastră”, a declarat Ion Ionescu, fondator ww.statiiitp.ro.”

  1. Service-ul auto angajează tehnicieni certificați de RAR? Credințele și afilierile sunt indicatori ai profesionalismului și angajamentul conducerii față de formare și educație.
  2. Este zona de așteptare a magazinului și a clienților curată și organizată? Curățenia și organizarea sunt semne ale unei afaceri bine conduse.
  3. Clienții sunt întâmpinați și tratați în mod prietenos și cu respect? Multe companii de reparații auto excelează în domeniul serviciilor și satisfacției clienților. Un apel telefonic simplu la magazin pentru a întreba despre serviciile pe care le oferă poate să vă ofere o privire asupra modului în care tratați clienții.
  4. Acest service auto oferă o estimare de pret scrisă? Afacerea trebuie să completeze o estimare scrisă și să solicite semnătura dvs. înainte de a începe orice reparații la mașina dvs.
  5. Acest  service auto oferă o garanție? Cele mai multe companii de reparații auto oferă o garanție pentru piese și forță de muncă, iar garanția este de obicei scrisă sau postată în zona de așteptare.
  6. Service-ul auto are o listă de clienți satisfăcuți sau referințe pe care este dispusă să vă dea? Clienții satisfăcuți și recomandările familiei, prietenilor și vecinilor vă ajută să găsiți un service auto bun. Pe multe forumuri de reparații auto sau portaluri cum este www.statiiITP.ro puteti gasi astfel de recenzii despre service-ul auto respectiv care merită verificate, deoarece includ adesea mărturii și informații suplimentare despre afacere.

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.