Sending

Esti la volan? Ai timp 5 minute pentru un pont? Sper sa n-ai nevoie de serviciile unei firme de tractari auto, dar daca se intampla, iti dau 3 Motive ca sa alegi o firma avizata in tractari auto. Atunci cand ai un incident pe autostrada sau pe un drum national, sau pur si simplu te afli in localitate si masina nu mai porneste, poate ca din cauza ca ai uitat sa alimentezi sau poate, obosit fiind si incepator, ai pus benzina in rezervorul de motorina sau invers, ai nevoie de ajutor. Ideea e ca daca masina s-a oprit, ai doua posibilitati. Poti sa chemi un prieten, care poate sa aduca un cablu mai gros si sa te tracteze gratis sau poti sa chemi o echipa profesionista care sa te duca pana la cel mai apropiat service auto.

3 Motive ca sa alegi o firma avizata in tractari auto 1


Ideea e ca, daca apelezi la o firma de tractari auto trebuie sa platesti, dar ramane in continuare cea mai buna alegere din mai multe motive. Primul motiv ar fi ca daca nici tu si nici colegul care vine n-ati mai facut asta pana acum, e posibil sa conectati gresit cele doua automobile si sa te trezesti cu bara de protectie smulsa in timpul manevrelor si sa dai mult mai multi bani la tinichigerie decat la o firma de tractare. Mai mult decat atat, sa presupunem ca ti-a picat motorul si nici franele nu mai functioneaza, cum reusesti sa-ti controlezi masina daca in fata masinii care te tracteaza apare ceva neprevazut, el franeaza iar tu din inertie il vei izbi din plin. Cu o companie de tractari auto, ai garantia ca atat tu cat si masina ta o sa ajungeti in siguranta acasa.

Motivele pentru care o firma de tractare auto autorizata te scapa de probleme

Si asta nu e tot. Colegul tau care vine sa te ajute cu tractarea, cu certitudine nu are si cunostinte in domeniul mecanic, asta doar daca nu lucreaza chiar el intr-un service auto sau la o companie de tractari auto.Ideea este ca in cazul unei companii profesioniste de tractari auto, dincolo de deplasarea masinii pana la cel mai apropiat service vei primi si diagnosticul corect. Concret, in cazul in care a aparut o problema relativ mica la nivelul masinii tale, firmele de tractari iti pun la dispozitie si asistenta rutiera. Astfel ca, intr-un timp foarte scurt o echipa specializata va ajunge in locul in care ai ramas cu masina, iar problema se va rezolva intr-un timp foarte scurt si sunt sanse sa nu mai ai nevoie de tractare si sa pleci cu masina ta.

In cazul in care ai o problema mai mare la nivelul masinii tale, atunci este obligatoriu sa apelezi la o astfel de firma. Sa nu uitam si de cel mai nefericit scenariu in care ai facut un accident cu automobilul. Atunci chiar ai nevoie de o firma de tractari care sa-ti urce masina pe o rampa, pentru ca altfel exista riscul sa-ti pui si viata ta in pericol cat si a celorlalti participanti. Daca s-a spart rezervorul de benzina, carburatorul, uleiul sau bateria, sunt substante cu potential toxic pentru mediul din jur si ai nevoie de o firma specializata.

3 Motive ca sa alegi o firma avizata in tractari auto 2

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.