Sending
User Review
0 (0 votes)

Desi s-ar crede ca doar barbatii sunt interesati de tuning, cand vine vorba de tuning estetic, de asezat gene pe faruri sau alte accesorii vizuale, si femeile au un cuvant de spus. De exemplu, in America, si femeile care conduc au un anumit cult pentru personalizarile din zona automobilistica. In plus, majoritatea clientilor interesati de detailing auto sunt in mare parte soferi de sex feminin.

Cum arata masinile tunate de lux atunci cand vorbim de femei 1


Dintre masinile de lux cu preturi de peste 20.000 de dolari pe care femeile le cauta pentru personalizare se Numara BMW Z4. Cu un design atletic perfect, cu motorizarea ce permite o acceleratie foarte rapida si un consum rezonabil (7 litri/100km), BMW Z4 satisface gusturi dintre cele mai rafinate si permite cele mai variate personalizari.
Audi A3 este o alta masina cu mare priza la publicul feminin. Modelul e practic si luxos, propulsat de un motor turbo, cu piese auto bine gandite, iar numele pur si simplu atrage ca un magnet.

Cum arata masinile tunate de lux atunci cand vorbim de femei 2

Si daca tot vorbim de masini europene, o alta masina cu comenzi numeroase peste oceane este Volvo S60 pentru doamnele cu o fire mai sportiva, tentate de viteza, dar si cu o mare nevoie de securitate. Vorbim de un automobile cu un motor de 300 CP, cu o accelerare inteligenta, asistat de sisteme de siguranta si control pentru prevenirea accidentelor. Si daca tot vorbim de VOLVO, pe langa S60, se cauta si modelele V70, C70 si S40.

Lincoln Zephyr MKZ este una dintre masinile americane pe care femeile pur si simplu o adora. Motor puternic, imbracat de forme aliniate unui design retro, combinat inteligent cu cel modern, e pur si simplu o bijuterie plina de eleganta si stil.

Cum arata masinile tunate de lux atunci cand vorbim de femei 3

Nici SUV-urile nu sunt ocolite de femei, drept dovada sta modelul American Cadillac SRX. Masina si-a castigat foarte repede popularitatea in randul femeilor, mai ales datorita finisajelor luxoase, a caror calitate superioara se regaseste in cel mai mic detaliu. Pana data viitoare, drumuri liniste si calatorii creative.

Comments

commentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.